ÅPNINGSTID 09-18.00
Close
Filters
Søk her

Skallbukser

Vanntette bukser til både tur, ski og fritid.

Sorter etter
Vis per side

trollveggen GTX light pants

En lett, slitesterk, værbeskyttende og vanntett bukse til dame. Med materialet Gore-Tex light Pro er denne buksen perfekt for alle typer høyfjells- og klatreaktiviteter. Buksen har alle viktige detaljer som krok for å feste buksen til støvlene, lårlomme, lommer til hendene og elastisk stramming rundt støvlene. Stoffet er vanntett, svært pustende og tåler mye. Passer til randonne-støvler. Buksen har i tillegg et mykt og komfortabelt innerstoff. Perfekt for klatring og ski.
kr 4 599,00

Beta AR Pant Women's

kr 4 499,00

lofoten GTX Pro Light PantsW

kr 4 499,00

falketind Gore-Tex Pants

Norrønas mest allsidige vanntette og pustende helårsbukse til dame. Lett nok til sommerbruk og solid nok til vinterturer. Denne buksen er utviklet for all slags fjellsport, og er både vid nok for randoneestøvler og smal nok for stegjern. Laget i et spesialutviklet GORE-TEX®-stoff med en komfortabel, lett børstet innside og høy pusteevne. Utstyrt med kritiske detaljer som Custom-fit system™ i livet, ¾ glidelås i siden, integrert gamasjekrok, forsterkninger på innsiden av leggene, og lomme på låret.
kr 3 699,00

Masao HS Pants Women

Slitesterk skallbukse med en vannsøyle på 20.000 mm
kr 1 999,00 kr 2 999,00

Shashka FL Pant Women's

kr 1 999,00 kr 2 699,00

Stranda Ins W Pnt

kr 2 600,00

Stranda 2L W Pnt

kr 2 500,00

bitihorn dri1 Pants W

Denne superlette og vanntette buksen fra Norrøna har glidelås langs hele benet, slik at du enkelt kan ta den på deg over en shorts eller turbukse uten å ta av deg skoene. Buksen beskytter mot vær og vind uten at den veier mer eller reduserer bevegelsesfriheten din. Andre egenskaper er Custom-fit waist system™ i linningen, tøyelige områder på knærne og på baken, én lomme på låret, intern forsterkning ved ankelen, kroker til gamasjer og borrelåsfeste rundt støvlene.
kr 2 399,00

Oppdal Ins Lady Pnt

kr 1 300,00 kr 2 200,00

Breheimen 2L W Pnt

Breheimen 2L W Pants er en rendyrket skallbukse utviklet for et variert friluftsliv i vått vær. 2-lags Dermizax®-materiale (vannsøyle = min. 20 000 mm) med nettingfôr gjør buksa vanntett, vindtett og pustende. Et integrert avtakbart belte følger med buksa. Om du heller vil bruke bukseseler finnes det hemper for dette på innsiden av linningen. For økt sikkerhet på turen er det også montert en Recco® søkebrikke på venstre ben. Kommer i to benlengder, der «short/sht» har 5 cm kortere benlengde enn samme størrelse med standard benlengde.
kr 2 100,00

Oppdal Lady Pnt

kr 2 000,00

Breheimen Neo Lady Pnt

En klassisk fjellbukse som passer til et allsidig friluftsliv. Buksa er laget i et 2-lags Dermizax®-materiale som gjør den både vindtett, vanntett og pustende. Med fôr i fukttransporterende Fieldsensor™-mesh, er Breheimen alltid komfortabel å ha på. Klassisk fjellbukse2-lags Vanntett, vindtett og pustende Dermizax®-materiale Fôr i Fieldsensor™-mesh
kr 2 000,00

Breheimen Neo Lady Pnt Short

En klassisk fjellbukse som passer til et allsidig friluftsliv. Buksa er laget i et 2-lags Dermizax®-materiale som gjør den både vindtett, vanntett og pustende. Med fôr i fukttransporterende Fieldsensor™-mesh, er Breheimen alltid komfortabel å ha på. Klassisk fjellbukse2-lags Vanntett, vindtett og pustende Dermizax®-materiale Fôr i Fieldsensor™-mesh
kr 2 000,00

Oppdal Lady Pnt 1023/Black L

2-lags skibukse. Godt egnet for moderat til høyere aktivitet under tøffe værforhold. Den er vann- og vindtett og laget i mykt og behagelig Bergans Element Active 4-veis stretchmateriale for maksimal bevegelsesfrihet. Netting-mesh på innsiden. Innvendig, fast gamasje med innvendig friksjonsstrikk. Krok til å feste på støvel og hempe for feste av gamasjestrikk. Ventilasjonsglidelåser på utsiden av lårene. Frontlommer og baklomme.
kr 2 000,00

Oppdal Lady Pnt

2-lags skibukse som er godt egnet for moderat til høyere aktivitet under tøffe værforhold. Den er vann- og vindtett og laget i mykt og behagelig Bergans Element Active® 4-veis stretch-materiale for maksimal bevegelsesfrihet
kr 2 000,00

Firewall Pants wmns

Ei vanntett bukse med 3-lags Pertex Shield membran. Glidelås i sidene gjør det enkelt å ta på/av buksa, samt mulighet for å lufte ved behov.
kr 1 799,00

Kinetic Alpine Pants wmns

Rab Kinetic Alpine Pants til dame er ei vanntett bukse med markedets beste pusteegenskaper! Buksa kombinerer den myke og fleksible følelsen av softshell perfekt med beskyttelsen og holdbarheten til skall i Rabs eget Proflex™-materiale.Den perfekte buksa til deg som søker en vanntett bukse med maksimal komfort, enten du skal på fottur, løpetur, klatring eller leke med barna.
kr 1 499,00

W Torrentshell 3L Pants - Short

3-lags vanntett bukse med kort benlengde. Den har to stikklommer med glidelås - og buksen kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste buksen på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Formsydde knær gir optimal bevegelighet og glidelås i siden fra livet og ned gjør det enkelt å dra buksen på uten å måtte ta av støvler eller sko. Disse glidelåsene fungerer også som lufting, og buksen kan enkelt strammes nederst med borrelås. Buksen er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.
kr 1 499,00

W Torrentshell 3L Pants - Regular

3-lags vanntett bukse med normal benlengde. Den har to stikklommer med glidelås - og buksen kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste buksen på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Formsydde knær gir optimal bevegelighet og glidelås i siden fra livet og ned gjør det enkelt å dra buksen på uten å måtte ta av støvler eller sko. Disse glidelåsene fungerer også som lufting, og buksen kan enkelt strammes nederst med borrelås. Buksen er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.
kr 1 499,00

Downpour Plus Pants wmns

Superlett skallbukse fra Rab laget med 2,5-lags Pertex Shield®+. Den er vanntett, vindtett og puster godt.
kr 1 399,00

Downpour Pants wmns

Meget lett vanntett bukse til dame. Buksen er laget av 2,5-lags Pertex Shield® med Dry Touch. Formsydde knær for bedre bevegelse. Glidelås i benene opp til knehøyde.
kr 1 199,00

Finse 2-lags Bukse Dame

En lett og behagelig allværsbukse med god stretch og meshfór. Buksen har tekniske detaljer som støvelkrok, velcrostramming nede på ben samt leddede knær for bedre bevegelighet. Den har borrelåsjustering i liv og beltehemper, lårlomme og sidelommer med glidelås. 10.000mm vannsøyle
kr 999,00

Lomstind Softshell bukse dame

kr 699,00