.
Close
Filters
Søk her

Rab

Sorter etter
Vis per side

Valiance Parka wmns

Rab Valiance Parka er en dunparkas med vanntett ytterstoff til bruk i kalde og fuktige vinterforhold. Dunet i jakken er hydrofobisk behandlet med NikWax, slik at det er mer motstandsdyktig mot fukt. Hetten har syntetisk isolasjon, da den er veldig utsatt for vann. Parkasen er laget med avansert kammerkonstruksjon for å forhindre dunvandring og å opprettholde spensten i dunet. Dette er en parkas for deg som trenger høy varme og høy beskyttelse mot fukt på kalde vintre.
kr 4 999,00

Ladakh Jkt GTX wmns

kr 4 499,00

Ladakh Jkt GTX

kr 4 499,00

Ladakh Jkt GTX

kr 4 499,00

Sharp Edge Jkt

Rab Sharp Edge er den ideelle jakka for skikjøring, klatring og annen ekstremsport. Jakken designet og utviklet for både å være pustende og slitesterk samt vanntett. Dette er den perfekte balansen mellom beskyttelse og komfort. Sharp Edge er laget i det fleksible Pertex AP 3L-stoffet som gjør den superlett. Jakken er også designet for å sitte tettere inntil kroppen. Lufteventiler finner du blant annet under armene. Utstyrt med robuste glidelåser, høy krage med behagelig og myk fleece, justerbar hette og avtagbart pudderskjørt.
kr 2 248,00 kr 4 499,00

Sharp Edge Jkt wmns

En stretchy og vanntett jakke som puster særdeles godt. Kombinasjonen av lett vekt, tekniske løsninger og robuste materialer gjør dette til en perfekt jakke til skikjøring og friluftsliv generelt. Vannsøyle: 20 000 mm.
kr 2 248,00 kr 4 499,00