.
Close
Filters
Søk her

Vintersko med pigg

Sorter etter
Vis per side

Detour W BUGrip® GTX

Vanntett piggsko egnet for tur på glatt underlag
kr 1 699,00 kr 2 300,00

DTS3 W BUGrip® GTX

Piggsko, DTS står for Distance Training Shoe og skoen er utviklet for litt lengre løpeturer, eller for deg som løper et par ganger i uken som vanlig mosjonist.
kr 2 100,00

DTS3 W BUGrip® GTX

DTS står for Distance Training Shoe og skoen er utviklet for litt lengre løpeturer, eller for deg som løper et par ganger i uken som vanlig mosjonist.
kr 2 100,00

DTS2-L BUGrip® GTX Black/Char

kr 2 000,00

NewRun W BUGrip® GTX

Piggsko, NewRun er en løpesko med høy komfort, den har vanntett overdel med GORE-TEX® og Boa® Fit snøre system. Lave temperaturer passer dårlig med en smal lest, derfor har skoen en romslig tåboks og en rett tålinje som lar foten bøye seg og bre seg ut naturlig. Mellomsålen er godt dempet og den brede basen gir både stabilitet og komfort på lange distanser. 7 mm dropp føles naturlig gjennom hele steget. BUGrip med 17 dynamiske stålpigger gir den et enestående grep!
kr 2 000,00

SPIKECROSS 3 CS

Salomon Spikecross er en terrengløpesko til vinterløping. Skoene kan brukes i skogsterreng og på grusveier som krever godt grep. Syntetisk tåkappe beskytter foten. Sensifit™ fotholdsystem holder foten på plass. Quicklace™ hurtiglisser med egen lomme. Light-Weight-Muscle chassis med to-komponent EVA mellomsåle. Contagrip® yttersåle for solid grep. Drop: 20mm/9mm. Vekt 325g (UK 8,5)
kr 700,00 kr 1 799,00

Pytho4 W BUGrip®

Lett løpesko med pigg
kr 1 700,00

NewRun W BUGrip®

Piggsko, NewRun er en løpesko med høy komfort. Lave temperaturer passer dårlig med en smal lest, derfor har skoen en romslig tåboks og en rett tålinje som lar foten bøye seg og bre seg ut naturlig. Mellomsålen er godt dempet og den brede basen gir både stabilitet og komfort på lange distanser. 7 mm dropp føles naturlig gjennom hele steget. BUGrip med 17 dynamiske stålpigger gir den et enestående grep!
kr 1 700,00

Moss2 W BUGrip®

Mellomhøy vintersko med pigger. Vannavvisende ytterstoff med fleecefor på innsiden. God stabilitet.
kr 1 700,00

HeatExp Varmesåler

Heat Experience varmesåler er svært komfortable og ergonomisk utformet, med en behagelig gel-pute i hælen. Sålene er dekt i små hull som gir god pusteevne og optimal varmespredning. Reguler varmen etter ditt behov. Velg mellom tre varmenivåer ved hjelp av en fjernkontroll. // Batteri og lader er inkludert i prisen. Spesifikasjoner: Velg mellom 3 forskjellige varmenivåer 2 – 6 timer batteritid, avhengig av varmenivå og utendørs temperatur Integrert batteri i sålen Vekt: 120gram (pr. såle) Ergonomisk design Opereres med medfølgende fjernkontroll Støtabsorberende Lades med USB i stikkontakt, powerbank eller strømuttaket i bilen. Tykkelse: 7mm hæl – 14mm midt – 5mm tå
kr 1 499,00