ÅPNINGSTID 09-18.00
Close
Filters
Søk her

Undertøy

Ull eller syntetisk - vi har begge typer undertøy.

Sorter etter
Vis per side

Wmns 250 Vertex LS Half Zip Drift

Icebreaker LongSleeve Half Zip ulltrøye til dame. Kan brukes både som baselayer og mellomlag. Perfekt året rundt, men egner seg særlig godt høst og vinter.
kr 1 399,00

DW POLO W/ZIP UNISEX

DoubleWool Shirt with Zip er en langermet genser med høy krage som holder deg varm i nakken og på halsen. Genseren har glidelås i halsen så du raskt blir kvitt overskuddsvarme, og kan lukke igjen når du blir kaldere. Den har en smal passform, ekstra beskyttelse så glidelåsen i halsen ikke skal irritere mot huden og brodert logo øverst ved venstre skulder. Når du bruker tommelhullet ved håndleddet holder du genseren på plass og unngår en glippe som slipper til kald luft. Her kombineres to av Aclima´s beste materialer, WoolNet og WarmWool.
kr 1 299,00

DoubleWool Polo Shirt zip, Wom

Aclima DoubleWool Shirt Zip har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.
kr 1 299,00

Wmns 260 Zone LS Half Zip

Longsleeve HalfZip ull til dame. Mellomlag i teknisk merinoull. Et minimalistisk plagg som byr på varme, isolasjon og god ventilerende komfort. Panelet har nylon for ekstra slitestyrke. Perfekt hele året, både til skiturer, fjellturer og løpeturer når du trenger litt ekstra varme.
kr 1 299,00

DoubleWool Polo Shirt zip, Wom

Aclima DoubleWool Shirt Zip har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.
kr 1 299,00

DesignWool GLITRE Mock neck dame

Aclima DesignWool Glitre Mockneck er en langermet genser med en pen lav hals med glidelås. Glidelåsen gjør det enkelt å slippe ut varm luft og en lav hals holder deg varm i overgangen mellom ytterplagg og lue. Aclimas eget Glitre mønster går fra skulderen og ned til albuen og tas opp igjen nederst på armene, øverst på venstre skulder er det en brodert Aclima logo. Genseren er sydd med flate sømmer som ikke irriterer eller gnager mot huden. Disse plaggene egner seg alene som baselayer eller under et mellomlag. DesignWool er gode ullplagg designet til hverdagslig bruk. Disse plaggene er veldig komfortable basisplagg i 100% merinoull, som kjennes myke og varme mot huden. DesignWool kan fint benyttes både som isolerende ullundertøy på fjelltur og som sporty plagg til hverdags.
kr 1 200,00

DesignWool GLITRE Longs dame

DesignWool Glitre Longs har en ettersittende passform og linningen har strikk med merino ull på innsiden mot huden. Aclima eget Glitre mønster finner du foran og bak, det tas opp igjen nederst på bena. Øverst på venstre ben er det en vevet lys blå Aclima logo. Longsen er sydd med flate sømmer som ikke irriterer eller gnager mot huden. Den egner seg alene som baselayer eller under et mellomlag. DesignWool er gode ullplagg designet til hverdagslig bruk. Disse plaggene er veldig komfortable basisplagg i 100% merinoull, som kjennes myke og varme mot huden. DesignWool kan fint benyttes både som isolerende ullundertøy på fjelltur og som sporty plagg til hverdags.
kr 1 150,00

WarmWool Hood Sweater Net dame

Aclima WarmWool Hood Sweater med glidelås er en av Aclimas mest populære hettegensere. Med den funksjonelle treveis hettefunksjon kan du velge mellom rund hals, polo eller dekke til hele hodet med den integrerte balaklavaen.
kr 1 099,00

VAMS WOMAN LONG JOHNS

kr 769,00 kr 1 099,00

VAMS WOMAN SHIRT

kr 769,00 kr 1 099,00

WoolNet Polo Shirt with zip, W

kr 1 000,00

Wmns Zone LS Half Zip

En høyhalset trøye med glidelås, tommelhull og meshpaneler kan lett bli ditt nye favorittplagg for aktiviteter hele året. Merinoullen gir deg varmen du ønsker samtidig som den sikrer gode pusteegenskaper når det blir varmt. delene i mesh vil effektivt ventilere og gir ekstra bevegelighet der du ønsker det. Rundt de slitesterke nylontrådene er det spunnet ullfibre som gir deg den behagelige, varmende følelsen rett på kroppen.
kr 999,00

MULTI SPORT WOMAN SHIRT/LONG J

kr 999,00

Wmns Zone LS Half Zip

Merinoullen gir deg varmen du ønsker samtidig som den sikrer gode pusteegenskaper når det blir varmt. delene i mesh vil effektivt ventilere og gir ekstra bevegelighet der du ønsker det. Rundt de slitesterke nylontrådene er det spunnet ullfibre som gir deg den behagelige, varmende følelsen rett på kroppen. Obs: farger på detaljene kan avvike fra produktbilden.
kr 999,00

MULTI SPORT WOMAN SHIRT/LONG J

kr 999,00

EXPEDITION WOMAN ZIP NECK

kr 999,00

Wmns 260 Zone Leggings

Icebreaker 260 Zone Leggings for damer er de mest tekniske lange underbuksene fra Icebreaker, takket være bodymapping som gir optimal varmeregulering. Underdelen benytter seg også av BodyfitZONE-konstruksjonen, der de varmende, pustende og luktresistente egenskapene til merinoullen kombinert med strategisk plassert nettingstoff sørger for ventilasjon og temperaturregulering. LYCRA-fiber gir stoffet tøyelighet og full bevegelsesfrihet. Kilekonstruksjon sørger også for at buksene får full bevegelsesfrihet mens forsterkede knær gjør buksene mer slitesterke og holdbare sånn at du kan bruke de lenger. Det børstede, elastiske midjebåndet og flatlock-søm forhindrer gnagsår og irritasjoner i huden.
kr 999,00

ONA WOMAN HALF ZIP NECK

kr 499,00 kr 999,00

EXPEDITION WOMAN ZIP NECK

kr 999,00

Wmns Motion Seamless LS Crewe

Icebreaker Motion Seamless LS er en langermet og sømløs teknisk trøye til dame i merinoull. Svært komfortabelt å ha på, også når du blir svett! Merinoull er naturlig pustende og tørker raskt.
kr 999,00

Expedition Woman Zip Neck

Devold® Expedition er tolags ullundertøy for ekstreme værforhold, som er utprøvd på flere polarferder. Innsiden er av 100 % merinoull, mens utsiden består av 90 % Aquaduct-behandlet merinoull i kombinasjon med 10 % polyamid for høy slitestyrke. Devold® Expedition har svært høy isoleringsevne og helt unike fukttransporterende egenskaper. Aquaductbehandlingen i det ytterste laget gir økt absorbsjon av fuktighet fra kroppen slik at den fordamper raskere.
kr 999,00

ALNES WOMAN HALF ZIP NECK

kr 949,00

DoubleWool Longs, Woman

Aclima DoubleWool har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.
kr 949,00

DoubleWool Longs, Woman

Aclima DoubleWool har kombinert en overlegen blanding av materialer som mange allerede benytter seg av; WoolNet Original inn mot kroppen og WarmWool som neste lag.
kr 949,00