ÅPNINGSTID 09-18.00
Close
Filters
Søk her

Telt, Lavvo, Tarp, Hengekøyer

Kom nær naturen ved å overnatte i den! 

Sorter etter
Vis per side

Lofoten SL 3 Camp blå NC 1

Praktisk, superlett og allsidig 3-sesongstelt med mulighet til å åpne hele fronten. Lofoten Superlight Camp er lettvekterutgaven av Lofoten Pro Camp, og tilbyr den samme gode plassen og praktiske tunnelåpningen, men til en mye lavere vekt. Teltet er romslig med generøst innvendig volum, og god plass for bagasje i forteltet. Alle teltets detaljer er designet med tanke på å kombinere funksjon og lav vekt. Dette gjelder ikke bare tekstilene, men også barduner, stangkopper, stenger og ventiler, som alle er med på å redusere den totale vekten til det minimale. Godt inneklima er sikret med en kombinasjon av en lav skjørteventil ved bakken og to høytstående minimalistiske ventiler. Teltet er svært enkelt og raskt å sette opp, med inner- og yttertelt festet sammen. Forteltet kan i tillegg åpnes helt, noe som gir god utsikt og lufting, selv i regnvær. Lofoten Superlight Camp er perfekt for deg som ønsker et praktisk og romslig telt som opptar minst mulig plass i sekken.
kr 10 499,00

Lofoten Superlight 2 Camp blå

Praktisk, superlett og allsidig 3-sesongstelt med mulighet til å åpne hele fronten. Lette stoffer, komponenter og løsninger; alt for å spare vekt. Innerteltstoff med god pusteevne og myggnetting gir god lufting. Enkelt oppsett med fargekodede stenger/stangkanaler og egenutviklet stangkopp Unikt innvendig stangkanalsystem som også gir bedre vindstabilitet samt mindre vibrasjon/støy i vind
kr 10 099,00

Reinsfjell Superlight 2

Reinsfjell SuperLight er et frittstående kuppeltelt med to innganger og to bagasjerom for 2 personer. Med to innganger og to fortelt er det fleksibelt og komfortabelt på tur. Det er ideelt å bruke et fortelt til bagasje og et til matlaging. Teltet er designet med forbøyde segmenter i stengene for å gjøre veggene brattere, noe som gir økt komfort og rom inne i teltet. Fire ventiler på ytterteltet og to store nettingpaneler på innerteltet sikrer svært god ventilasjon og minimerer kondens. Du kan på varme sommerdager ha teltet helt ”åpent”, men allikevel være godt beskyttet mot innsekter.
kr 8 899,00

Abisko Dome 2 kuppeltelt

Abisko Dome 2 er et lett og romslig kuppeltelt med to store fortelt. Selvstående konstruksjon med tre teltstenger med god høyde og førsteklasses ventilasjon. Romslig og stabilt 2-manns kuppeltelt med to store fortelt. Et lett og komfortabelt vandretelt til helårsbruk under alle forhold unntatt de aller tøffeste. To innganger gjør teltlivet enklere; dere kan organisere dere på hver deres side av teltet og bruke inngangen på lesiden når det blåser kraftig.
kr 8 199,00

Ringstind Superlight 2 blå NC 1

Hvert steg under utviklingen av Ringstind har vært rettet mot et mål om å gjøre teltet så lett som mulig. I år tilførte Helsport enda en utfordring: å forbedre brukervennligheten slik at det ikke bare er lett, men også enkelt å sette opp og komfortabelt i bruk. Stangkonfigureringen er optimalisert for å øke innvendig romvolum uten å gjøre teltet lenger. Tiden det tar å sette opp teltet er halvert - Helsport har tatt tiden! Ringstind Superlight 2 tilbyr rikelig med plass for to liggeunderlag og har i tillegg to innganger med hvert sitt fortelt for mer komfort
kr 7 999,00

Ringstind Superlight 1 NC 1

Nye Ringstind Superlight 1 er et kompakt telt, uten at det går på bekostning av komfort og funksjonalitet, det er lett å sette opp, overraskende stabilt i mye vind og tar liten plass i sekken. Stangkonfigureringen er optimalisert for å øke innvendig romvolum uten å gjøre teltet lenger. Helsport sitt desidert letteste telt med en totalvekt på 1 kilo!
kr 6 999,00

Tarp II PETROL 1

kr 1 890,00

Gapahuk/Overseil Grønn

Gapahuk/overseil har en tradisjonell utforming med to rette stenger som gir god takhøyde og et enkelt oppsett. Med en gapahuk kan man få større oppbevaringsplass for bagasje, bedre plass til å lage mat, eller en overnatting med fantastisk utsikt. Gapahuk/overseil kan også brukes som overseil til de fleste av våre teltmodeller, eller benytter som tarp uten stengene.
kr 1 495,00

TARP til hengekøye

Tarp til hengekøye fra Ticket to the Moon, designet for å gi beskyttelse mot regn, så vel som sol. Fungerer like bra alene som over hengekøyen fra Ticket to the Moon. Produsert i PU coated ripstop nylon. Tarpen leveres med fire ferdige barduner og 8 festepunkter samt 2 plugger. 6m2 er romslig nok for å dekke over en hengekøye, men kan og fint brukes om du ønsker å sitte eller ligge på pakken, å få beskyttelse mot vind, regn eller sol.
kr 999,00

Ekstern bunnduk til Footprint Lofoten Pro/SL 3 Camp

Ekstern bunnduk til Lofoten Pro/Sl 3 Camp. Ekstra beskyttelse på ujevn og skitten grunn, beskytter mot kondens fra bakken. Øker komforten og levetiden på teltet.
kr 749,00

Myggnett Micro Double Sort 1

Lifesystems Mosquito Net Micronet Double for 2 personer. Nettet har et integrert "QuickHang System" som gjør at det kan be plassert og hengt opp på svært kort tid.Nylondelen beskytter nettingen når man bretter nettet under en madrass. Nettet er konstruert slik at nettet blir hengende vekk fra kroppen, noe som gir økt beskyttelse mot plagsomme flyvende blodsugere i tillegg til at man får bedre ventilasjon.
kr 579,00

Myggnett Micro Single Sort 1

Beskyttelse mot insekter. Kjegleformet nett for 1 person. Impregnert med EX Antimosquito. Kraftig etui
kr 509,00

Plugger 31cm, pk. à 8 stk NC 1

Et "must" for telting vinterstid! Viktig ekstrautstyr Materiale: Aluminium
kr 350,00

Hengekøye med bag

Hengekøye for tur. Med nettknuter. Utrolig liten sammenlagt. Vekt: 300 g Høyde: lengde 230 cm Materiale: polyester/nylon
kr 233,00

TTTM OPPHENGSTAU 5mm Sort NC 2x240 cm

Ticket to the Moon opphengstau til hengekøye
kr 170,00

Bardunstrammere, pk. à 10 stk NC 1

Materiale: Aluminium
kr 79,00