ÅPNINGSTID 09-18.00
Close
Filters
Søk her

Skjorter

Sorter etter
Vis per side

Canada Shirt W

Fjellreven Canada Shirt LS Womens er en komfortabel og langermet skjorte i flanell med gjenvunnet ull. Dette er dameversjonen av Fjellreven sin klassiske Canada Shirt. Den har en mer feminin passform og mykt materiale enn herremodellen. Denne skjorten fungerer perfekt som en lett jakke, mellomlag eller som skjorte. Et allsidig, slitesterkt og klassisk plagg til alle friluftsentusiaster. En favoritt blant mange. Skjorten transporterer fukt veldig godt og ullmaterialet gir god varme selv i våt tilstand. Det er også blandet inn litt polyamid for å gi økt slitestyrke.
kr 1 699,00

Fjällglim Stretch Shirt LS W

Langermet turskjorte i lett funksjonelt materiale laget av isolerende polyester garn. Et komfortabelt utendørsplagg som varmer og transporterer fuktighet samtidig som det har en stretchfunksjon, som gir bevegelsesfrihet. To brystlommer med klaffer og knapper. 98 % polyester, 2 % elastan. Varmer og transporterer bort fuktighet. Stretch for økt bevegelsesfrihet. Brystlommer med klaffer og knapper. Knapper laget av resirkulert polyester. Normal passform.
kr 1 199,00

Abisko Hike Shirt SS W

Lett, komfortabel kortermet skjorte for gåturer og utendørsliv om sommeren. Laget av mykt funksjonelt materiale som transporterer fuktighet og føles kjølig mot huden. Et praktisk plagg som tar liten plass når den er pakket – praktisk når du ikke har mye rom i bagasjen.Bra passform, feminint snitt som er formet på baksiden. Knapper i front og ventilasjonsåpning ved åket slipper ut overskuddsvarme. Vertikal brystlomme med glidelås og nettingfôr. Innebygd UV-beskyttelse, UPF30+.
kr 899,00