ÅPNINGSTID 09-18.00
Close
Filters
Søk her

Shorts / Capri

Sorter etter
Vis per side

fjørå flex1 Shorts

Fjørå flex1-shortsen er en slitesterk shorts full av funksjoner for terrengsykling. Den er laget av det komfortable og vannavstøtende flex™1-materialet vårt. Dette tekniske produktet har et snitt som går til under kneet, for beskyttelse samt formsydde knær, nettinglufting i sidene og tøyelige paneler bak og langs innersømmen. Andre funksjoner inkluderer silikongrep i linningen som holder plagget på plass, nettinglufting i sidene, knekonstruksjon for knepolstring og lommer. Plass til polstret sykkelshorts under.
kr 999,00 kr 1 449,00

Abisko Shade Shorts M

Lett, luftig shorts for reiser og gåturer i varme klima. Laget av G-1000 Air som har maksimal ventilasjon, tørker raskt og er komfortabelt kjølig i høye temperaturer. Designet for suveren luftsirkulering med så få områder med doble lag med materialer som mulig. De har også en ventilasjonsåpning ved åket på baksiden. Håndlommer har nettingfôr og lommene på bena har glidelåser og en diskret belg. I tillegg, er det en sikkerhetslomme på innsiden av midjen. Shortsen kommer med et praktisk stoffbelte og det er en løkke på fremsiden hvor du kan feste utstyr. En kile i skrittet reduserer risikoen for gnagsår
kr 1 399,00

BL LT SSSH

kr 1 300,00

Abisko Lite Shorts M

Lett og luftig turshorts i behagelig elastisk stoff som gir deg maksimal bevegelsesfrihet. Stoffet er godt ventilerende tørker fort og tar liten plass når det pakkes ned – praktisk på fotturer i sommerfjellet eller i varmere strøk. Benlomme med glidelås i høyre side med innvendig nettinglomme til mobiltelefon pluss to stikklommer og en baklomme. Normal passform med en normal midje som er litt høyere bak slik at shortsen sitter behagelig når du går med ryggsekk
kr 1 299,00

Abisko Lite Shorts

Lett og luftig turshorts i behagelig elastisk stoff som gir deg maksimal bevegelsesfrihet. Stoffet er godt ventilerende tørker fort og tar liten plass når det pakkes ned – praktisk på fotturer i sommerfjellet eller i varmere strøk. Benlomme med glidelås i høyre side med innvendig nettinglomme til mobiltelefon pluss to stikklommer og en baklomme. Normal passform med en normal midje som er litt høyere bak slik at shortsen sitter behagelig når du går med ryggsekk
kr 1 299,00

falketind flex1 Shorts M's

Allsidig, lett og hurtigtørkende softshellshorts for all slags fjellsport om sommeren til herre. Laget i et komfortabelt, vindbeskyttende flex™1 softhell-materiale som er pustende men likevel vannavstøtende. Custom-fit system™ for justering i livet, lomme på låret og to frontlommer med glidelås. Resirkulert polyester.
kr 999,00

bitihorn lgt Shorts

Den nye og forbedrede bitihorn lightweight-shortsen til herre er en lett, pustende og hurtigtørkende shorts som er laget for aktive sommerdager. Den har en sporty, lårkort passform og er laget av et lett materiale som ikke klistrer seg til huden din. Custom-fit waist system™ gjør det enkelt å tilpasse shortsen, mens lommene til hendene, lommen på låret og lommene bak gir oppbevaringsplass til viktige småting. Shortsen passer perfekt til fotturer og aktive dager i byen på varme sommerdager.
kr 999,00

svalbard light cotton Shorts (M)

Svalbard light cotton Shorts er en lett og komprimerbar shorts laget i en funksjonell blanding av økologisk bomull, resirkulert polyamid og stretchy elastan. Komfort, lav vekt og holdbarhet var nøkkelord under designprosessen, og resultatet er en funksjonell og allsidig lettvekter i tidløs Norrøna-design. Den har frontlommer med en skjult innerlomme til penger og andre småting, to baklommer, og ventilasjon i siden foret med mesh for å holde insekter ute . Passformen er normal.
kr 899,00

bitihorn lightweight Shorts

Lett shorts som tørker fort og puster godt, for vanlige utendørsaktiviteter i løpet av sommerhalvåret. Shortsen er laget av et lett “ikke-klebende” materialet, som gir god komfort, og den har en normal passform.
kr 849,00

bitihorn trail running Shorts

Norrøna Bitihorn løpeshorts til herre er en svært lett og elastisk shorts laget for terrengløp eller raske fotturer. Denne shortsen gir flott bevegeligheten og komfort. Du merker nesten ikke at du har den på, og den har en elastisk linning for svetteabsorpsjon, glidelås, reflekterende påtrykk og lomme med glidelås i siden.
kr 799,00

Utne Shorts

Utne Shorts i ny og forbedret utgave! Den er fortsatt den allsidige og komfortable shortsen den alltid har vært. Det lette og elastiske materialet er uendret og har samme gode pusteevne, fukttransporterende egenskaper og tørker like raskt. Nyheten er den enklere og mer stilrene designen. De indre bensømmene er plassert litt lenger bak for å forhindre friksjonsslitasje og forlenge shortsens levetid. Dessuten er Utne enda snillere mot naturen og miljøet takket være bluesign® approved fabrics and trimmings.
kr 700,00

Oslo ST Shorts, mørk timian

Vindavvisende og lett vannavstøtende shorts med god stretch. Perforerte panelerfor bedre pust. Tørker raskt. Elastiske paneler i livet. Smal passform.
kr 399,00 kr 599,00

Oslo ST Shorts

Vindavvisende og lett vannavstøtende shorts med god stretch. Perforerte panelerfor bedre pust. Tørker raskt. Elastiske paneler i livet. Smal passform
kr 599,00

Lomsheim turshorts

Superlett turshorts med 4-veis stretch! Lett og vindtett shorts i hurtigtørkende stoff med god bevegelsesfrihet. Justeringsmuligheter i livet, to glidelåslommer i front med nettingfór.
kr 399,00