.
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Salomon

Sorter etter
Vis per side

MTN EXPLORE

Lett frikjøringsstøvel som har god passform og flott komfort. Støvelen har karbonrygg og oversized pivot for bedre kraftoverføring til skiene, noe som gjør den til en allsidig turstøvel samt stupbratte utforbakker. Takket være bevegelighetsområdet på 63° passer den godt til vandring. Støvelen har også forbedret passform og lett, termisk og formbart for, som gjør at den er komfortabel til bruk lange dager.
kr 5 699,00

MTN EXPLORE W

Freeride og Topptur for jenter :) Lett frikjøringsstøvel som har god passform og flott komfort. Støvelen har karbonrygg og oversized pivot for bedre kraftoverføring til skiene, noe som gjør den til en allsidig turstøvel samt stupbratte utforbakker. Takket være bevegelighetsområdet på 63° passer den godt til vandring. Støvelen har også forbedret passform og lett, termisk og formbart for, som gjør at den er komfortabel til bruk lange dager.
kr 5 699,00

AERO 9 SKIN PM PLK ACCESS

Markaski med integrerte feller, skumkjerne, racingsåle og S-cut innsving. Fungerer godt under vanskelig og varierende forhold. For deg som ikke liker å smøre.
kr 3 899,00

EQUIPE RC SKIN extra stiff

Dette er skien for alle konkurranseløpere og supermosjonister.
kr 3 899,00

EQUIPE RC SKIN med/hard

Dette er skien for alle konkurranseløpere og supermosjonister.
kr 3 899,00