NY ÅPNINGSTID 10-18.00
Close
Filters
Søk her

Salomon

Sorter etter
Vis per side

MTN EXPLORE

Lett frikjøringsstøvel som har god passform og flott komfort. Støvelen har karbonrygg og oversized pivot for bedre kraftoverføring til skiene, noe som gjør den til en allsidig turstøvel samt stupbratte utforbakker. Takket være bevegelighetsområdet på 63° passer den godt til vandring. Støvelen har også forbedret passform og lett, termisk og formbart for, som gjør at den er komfortabel til bruk lange dager.
kr 5 699,00

EQUIPE RC SKIN extra stiff

Dette er skien for alle konkurranseløpere og supermosjonister. Skien kommer med fellen Skingrip + som har best kombinasjon av feste og glid. Den kan byttes ut med en fell som heter Skingrip som gir enda bedre glid. Dette er for løpere med god teknikk. Fellene avgir ingen lyd som andre smørefrie alternativer på markedet.
kr 3 899,00

EQUIPE RC SKIN med/hard

Dette er skien for alle konkurranseløpere og supermosjonister. Dette er skien for alle konkurranseløpere og supermosjonister. Skien kommer med fellen Skingrip + som har best kombinasjon av feste og glid. Den kan byttes ut med en fell som heter Skingrip som gir enda bedre glid. Dette er for løpere med god teknikk. Fellene avgir ingen lyd som andre smørefrie alternativer på markedet.
kr 3 899,00

AERO 9 SKIN

Salomon AERO 9 SKIN er en lett og stabil unisex felleski med godt grep og glid. En ideell markaski for deg som ikke liker å smøre og som fungerer godt i varierte forhold. Skien har en S-CUT form som gir god kontroll og stabilitet. "Vekt: 1510 g / 198
kr 3 249,00 kr 3 499,00

R/PROLINK

kr 2 299,00

ESCAPE 5 CL PM PLK ACCESS

kr 2 149,00

QUEST PRIME GTX®

Quest Prime GTX veier bare 570g og er en av de letteste støvlene i backpacking-kategorien. Gummi-tåkappen beskytter mot alle slags plager. Støvelen har GoreTex-membran som både puster og beskytter mot vann og søle. Dempingen gjør at man kan gå lenge uten å føle ubehag.
kr 2 099,00