.
Close
Filters
Søk her

Pulsklokker

Sorter etter
Vis per side

fenix 6X Sapphire Gray 1

Bryt nye grenser og utforsk nytt terreng med med håndleddsbasert pulsmåling, pulsoksymetri, tempoveiledning, rutbare kart og musikk.
kr 9 099,00

Forerunner 945 BLACK 1

Premium GPS-multisportklokke med kart og musikkSynkroniser Forerunner® 945-løpeklokken med førsteklasses musikkstrømmetjenester for å få sangene dine på håndleddetDen har også de mest avanserte fysiologiske funksjonene våre, blant annet fokus for treningsbelastning med merI tillegg kan du benytte deg av raske, kontaktløse betalinger via håndleddet med Garmin Pay™Med innebygde fargekart som veileder deg på løpeturen, løper du deg aldri villUansett hvor du befinner deg, kan du enkelt sende posisjonen din i sanntid til nødkontakter
kr 5 759,10 kr 6 399,00

POLAR VANTAGE V Sort NS

kr 4 049,10 kr 4 999,00

V800HR Sort NS

kr 4 399,00

POLAR VANTAGE M

Utfordre grensene dine med Polar Vantage M, en all-round multisport- og løpeklokke med GPS for alle som elsker å sette nye rekorder. Denne slanke og lette treningsklokken gir deg all data du trenger for å forbedre ytelsen din.

POLAR IGNITE

Ignite pulsklokke med GPS og pulsmåling fra håndleddet Polar Ignite er en vanntett pulsklokke med avansert pulsmåling fra håndleddet og integrert GPS. Klokken hjelper deg til å pushe grensene dine og bli den beste utgaven av deg selv. Polar Ignite gir deg full oversikt over dagen din, og veileder deg mot et mer balansert liv.
kr 2 299,00

POLAR IGNITE Gul M/L

kr 2 299,00

POLAR IGNITE

kr 2 299,00

Strikk til pulsbelte Sort M/XXL

Polar Pro-stroppene fungerer med alle Polars pulssensorer. Stroppen er laget av et mykt tekstilmaterial, har silikonpunkter som hindrer at den glir, og en låsespenne. Den er derfor behagelig å ha på og holder seg på plass selv under intensiv trening. Elektrodene på stroppen er ekstra sikret mot forstyrrelser og ekstremt sensitiv for elektriske signaler fra hjertet. Pulsen måles dermed med maksimal presisjon og uten forstyrrelser.
kr 349,00

Lader M430 Sort NS

Passer til Polar M430 pulsklokke
kr 199,00