ÅPNINGSTID 09-18.00
Close
Filters
Søk her

Patagonia

Som Patagonia sier; "we are out to change the industry." Patagonia er mer enn "bare et klesmerke" - de har verdier som er dypt forankret. De bruker organisk bomull og resirkulert polyester i sin produksjon.

Våre kunder digger Patagonia - og det gjør vi også! 

Sorter etter
Vis per side

M Torrentshell 3L Jkt

En 3-lags skalljakke fra Patagonia med ytterstoff i ECONYL 100% resirkulert nylon ripstop. Pusteevne og slitestyrke som passer bra til både friluftsaktiviteter og uteliv. Svært lett i vekt og kan enkelt pakkes sammen i egen lomme. Glidelås for ventilasjon under armene. To håndlommer foran.
kr 1 999,00

W Torrentshell 3L Jkt

En skalljakke med god vanntetthet, pusteevne og slitestyrke som passer like bra som regnjakke til friluftsaktiviteter og uteliv. Torrentshell Jacket er et perfekt valg for turer, backpacking, klatring og andre aktiviteter der du trenger et lett og funksjonellt skallplagg.
kr 1 999,00

M Retro Pile Jkt

Retro Pile jakken fra Patagonia er en varm og komfortabel fleece jakke som har en høy krage og glidelås i full lengde. Glidelås på brystlommen og håndvarmerlommene gjør dette til en fleece som passer like godt på tur og under en skalljakke som gatelangs og som en ytterjakke på varmere dager.
kr 1 799,00

W Torrentshell 3L Pants - Regular

3-lags vanntett bukse med normal benlengde. Den har to stikklommer med glidelås - og buksen kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste buksen på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Formsydde knær gir optimal bevegelighet og glidelås i siden fra livet og ned gjør det enkelt å dra buksen på uten å måtte ta av støvler eller sko. Disse glidelåsene fungerer også som lufting, og buksen kan enkelt strammes nederst med borrelås. Buksen er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.
kr 1 499,00

W Torrentshell 3L Pants - Short

3-lags vanntett bukse med kort benlengde. Den har to stikklommer med glidelås - og buksen kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste buksen på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Formsydde knær gir optimal bevegelighet og glidelås i siden fra livet og ned gjør det enkelt å dra buksen på uten å måtte ta av støvler eller sko. Disse glidelåsene fungerer også som lufting, og buksen kan enkelt strammes nederst med borrelås. Buksen er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.
kr 1 499,00

M P-6 Label Uprisal Crew Sweat

Svært komfortabel genser laget av resirkulert bomull og polyester. Dette blir raskt en favoritt!
kr 899,00

W Cap Cool Daily Graphic Shirt

T-skjorte til dame i syntetisk materiale. Hurtigtørkende og lukthemmende. Laget med minst 50% resirkulert polyester.
kr 549,00

M Cap Cool Daily Graphic Shirt

T-skjorte til herre i syntetisk materiale. Hurtigtørkende og lukthemmende. Laget med minst 50% resirkulert polyester.
kr 549,00

W Fiber Activist Organic Crew

Klassisk T-skjorte i bomull til dame med rett passform.
kr 449,00

P-6 Logo LoPro Trucker Hat WHFG/White w/Forge Grey OS

Caps i 100% organisk bomull og netting i polyester.
kr 399,00

Guppyfriend CEU White OS

Mengder av små plastfibre fra syntetiske plagg frigjøres under vask av syntetiske materialer. Disse fibrene ender opp i miljøet. Guppyfriend mikroplast vaskepose beskytter tekstilene dine og reduserer mengden mikrofibre i elver og hav. Brukes både til vaskemaskin og ved håndvask.
kr 249,00