ÅPNINGSTID 09-18.00
Close
Filters
Søk her

Patagonia

Som Patagonia sier; "we are out to change the industry." Patagonia er mer enn "bare et klesmerke" - de har verdier som er dypt forankret. De bruker organisk bomull og resirkulert polyester i sin produksjon.

Våre kunder digger Patagonia - og det gjør vi også! 

Sorter etter
Vis per side

M's Down Sweater Hoody

Patagonia dunjakke til herre. Varm, behagelig og lett dunjakke med 800 fill dun. DWR-finish gjør at jakken ikke blir våt dersom det kommer en liten skur. Patagonias 100% Traceable Down garanterer at dunet er sporbart tilbake til gjess som hverken er tvangsfôret eller plukket levende. Normal passform og justeringsmuligheter nederst på jakken. To stikklommer med glidelås. Vekt 371 gram. Mulighet for å pakke jakken i egen lomme.
kr 3 499,00

W's Down Sweater Hoody

kr 3 499,00

W's Nano Puff Hoody

kr 3 299,00

M's Down Sweater

Patagonia Down Sweater til herre. Den kuleste dunjakka som også egner seg godt til turbruk! Varm, behagelig og lett dunjakke med 800 fill dun. DWR-finish gjør at jakken ikke blir våt dersom det kommer en liten skur. Patagonias 100% Traceable Down garanterer at dunet er sporbart tilbake til gjess som hverken er tvangsfôret eller plukket levende. Normal passform og justeringsmuligheter nederst på jakken.
kr 3 199,00

W's Torrentshell 3L Jkt

kr 2 499,00

W Hi-Loft Down Hooded Vest

kr 2 499,00

M's Torrentshell 3L Jkt

kr 2 499,00

M Hi-Loft Down Vest

Patagonia dunvest til herre. Ytterstoff og fôr i 100% resirkulert polyester - fylt med 100% resirkulert 600-dun. Vesten har to stikklommer og en innerlomme - alle med glidelås. Perfekt til de kjølige høstdagene! Oppleves som normal i størrelsen.
kr 2 499,00

M Torrentshell 3L Jkt

En 3-lags skalljakke fra Patagonia med ytterstoff i ECONYL 100% resirkulert nylon ripstop. Pusteevne og slitestyrke som passer bra til både friluftsaktiviteter og uteliv. Svært lett i vekt og kan enkelt pakkes sammen i egen lomme. Glidelås for ventilasjon under armene. To håndlommer foran.
kr 2 499,00

M's Torrentshell 3L Jkt

kr 2 499,00

W's Torrentshell 3L Pants - Short

3-lags vanntett bukse med kort benlengde. Den har to stikklommer med glidelås - og buksen kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste buksen på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Formsydde knær gir optimal bevegelighet og glidelås i siden fra livet og ned gjør det enkelt å dra buksen på uten å måtte ta av støvler eller sko. Disse glidelåsene fungerer også som lufting, og buksen kan enkelt strammes nederst med borrelås. Buksen er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.
kr 1 799,00

W Torrentshell 3L Pants - Regular

3-lags vanntett bukse med normal benlengde. Den har to stikklommer med glidelås - og buksen kan lett pakkes ned i den ene lommen hvor det er en hempe så man lett kan feste buksen på en karabin eller en sekke-krok når man ikke trenger den. Formsydde knær gir optimal bevegelighet og glidelås i siden fra livet og ned gjør det enkelt å dra buksen på uten å måtte ta av støvler eller sko. Disse glidelåsene fungerer også som lufting, og buksen kan enkelt strammes nederst med borrelås. Buksen er laget av 100% resirkulert nylon ripstop og materialet er Bluesign-godkjent.
kr 1 799,00

W Woolyester Fleece P/O

kr 1 799,00

M's Torrentshell 3L Pants

Patagonia Torrentshell 3L pants er en vanntett bukse til herre. Perfekt å trekke utenpå annen bukse ved behov når det regner eller er vått ute. Glidelås opp til kne for å enkelt kunne ta buksen av og på. Strikk i livet som også kan strammes inn med knyting.
kr 1 799,00

M Classic Retro-X Vest

Patagonia M Classic Retro-X Vest er en fleecevest til herre som også er vindtett. Et perfekt plagg til høst og vinter som piffer opp et hvert antrekk! Vesten oppleves som normal i størrelsen.
kr 1 799,00

W Divided Sky Jkt

Patagonia Divided Sky fleecejakke til dame er laget med 70 % resirkulerte materialer av polyester. Klassisk Patagonia-design med smarte funksjoner som gjør jakken like kul til hverdags som til tur. Jakken kan fint brukes som mellomlag. Oppleves som normal til litt romslig i størrelsen.
kr 1 699,00

M Recycled Wool Sweater

Patagonia Recycled Wool Sweater til herre er laget av resirkulert ull og resirkulert nylon. En kombinasjon som gir komfort og god slitestyrke. Dette er genseren til deg som ønsker å kle deg i ull like mye til hverdags som til tur. Perfekt genser til høst og vinter.
kr 1 499,00

M's P-6 Logo Uprisal Hoody

kr 1 299,00

M P-6 Label Uprisal Crew Sweater

Svært komfortabel genser laget av resirkulert bomull og polyester. Dette blir raskt en favoritt! Sleng den på deg til hverdags på jobb eller skole, eller når sofaen kaller og du trenger å slappe av i komfortable klær. Normal til litt stor i størrelsen, men er laget for å være romslig.
kr 999,00

M's L/S P-6 Logo Responsibili-Tee

Patagonia Longsleeve til herre. Laget av kun resirkulert materiale! Kle deg i denne med svært god samvittighet. Søm over skuldre er tapet for bedre komfort og passform.
kr 599,00

M Cap Cool Daily Graphic Shirt

Patagonia T-skjorte til herre i syntetisk materiale. Hurtigtørkende og lukthemmende. Laget med minst 50% resirkulert polyester. Bruk den både til trening og fritid. Normal passform.
kr 549,00

W Cap Cool Daily Graphic Shirt

T-skjorte til dame i syntetisk materiale. Hurtigtørkende og lukthemmende. Laget med minst 50% resirkulert polyester.
kr 549,00

Brodeo Beanie TVBL/Tube View: Crater Blue OS

Patagonia lue med klassisk design! Laget i resirkulert ull og nylon.
kr 499,00

M's P-6 Logo Responsibili-Tee

kr 499,00

M's P-6 Logo Responsibili-Tee

kr 499,00

M's P-6 Logo Responsibili-Tee

kr 499,00

Brodeo Beanie Line Logo Ridge: Classic Navy OS

Patagonia lue med klassisk design! Laget i resirkulert ull og nylon.
kr 499,00

Brodeo Beanie FEA/Feather Grey OS

Patagonia lue med klassisk design! Laget i resirkulert ull og nylon.
kr 499,00

P-6 Logo LoPro Trucker Hat BLACK OS

Caps i 100% organisk bomull og netting i polyester.
kr 449,00

P-6 Logo LoPro Trucker Hat NAVY BLUE OS

Caps i 100% organisk bomull og netting i polyester.
kr 449,00

W Fiber Activist Organic Crew

Klassisk T-skjorte i bomull til dame med rett passform.
kr 449,00

P-6 Logo LoPro Trucker Hat WhiteForge Grey

Caps i 100% organisk bomull og netting i polyester.
kr 399,00

Guppyfriend CEU White OS

Mengder av små plastfibre fra syntetiske plagg frigjøres under vask av syntetiske materialer. Disse fibrene ender opp i miljøet. Guppyfriend mikroplast vaskepose beskytter tekstilene dine og reduserer mengden mikrofibre i elver og hav. Brukes både til vaskemaskin og ved håndvask.
kr 249,00