ÅPNINGSTID 09-18.00
Close
Filters
Søk her

Nike

Sorter etter
Vis per side

IMPOSSIBLY LIGHT JKT

kr 849,00

M NK SHIELD PHNM ELITE PANT

Nike Shield-materialet beskytter mot vær og vind så du kan holde det gående i stormfullt vær. Buksen har en standard passform, men er smalere rundt anklene for å holde regn og vind ute. Glidelåslommer i sidene og bak på høyre side sørger for trygg oppbevaring. Baklommen har en fuktighetsbarriere for å beskytte tingene dine mot svette.
kr 849,00

Nike Speed Tights

Nike Speed tights til dame. Nedtrekkbare lommer foran hofte og bakre høyre hofte er store nok til å holde en telefon og annet viktig. Svette-viklingsteknologi hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Internt snor for justerbar komfort. Flatlock-sømmer for en jevn følelse.7/8 lengde. Reflekterende elementer til trening i høstmørket.
kr 729,00

W NK ELMNT TOP HZ FLSH GX

kr 679,00

W NK DF KNIT TOP SS

kr 650,00

Nike Sportswear Gym Vintage Wo

Nike Gym Vintage hettejakke for dame er laget av en fløyelsmyk bomullsblanding. Praktisk oppbevaring i frontlommer. Justerbar hette og glidelås i full lengde gir tilpasset tildekking. 60 % bomull / 40 % polyester.
kr 649,00

Nike Essential Hoodie dame

Nike Hettegenser med glidelås til dame. Klassisk og komfortabel med børstet oppfleecet innside som gjør den myk mot huden. 80% Bomull, 20% Polyester
kr 599,00

Nike Element Women's 1/2-Zip

Nike Element langermet trøye til dame. Nike-genseren er tilbake med et oppdatert design som er laget av resirkulerte materialer. Det nye ermet har et vindu som gjør at du enkelt kan se på klokken din. Bruk den som mellomlag, som innerste lag eller alene. Dette produktet er laget av minst 75 % resirkulert polyester. Avslappet komfort med standard passform Reflekterende detaljer gjør den praktisk å bruke utendørs i høstmørket. Oppleves som normal til litt romslig i størrelsen.
kr 599,00