.
Close
Filters
Søk her

Liggeunderlag

Sorter etter
Vis per side

Exped SynMat UL Winter LW Red 9LW

Lett og kompakt liggeunderlag fra Exped. SynMat har et syntetisk fyllmaterial som er festet på over- og undersiden i liggeunderlagets kanaler. Liggunderlaget er utstyrt med next-to-skin komfort og anti-glid GripSkin honeycomb-pattern belegg som gjør det komfortabelt mot huden og gjør at du ikke sklir av midt på natten.
kr 2 099,00

Cosmo Insulated 25L Magma Red 1

Et meget komfortabelt liggeunderlag fra Nemo Equipment på hele 9 cm. Størrelse Large for ekstra bredde og lengde Isolert med Primaloft og et lag med aluminisert film, gjør at liggeunderlaget kan brukes gjennom hele året.
kr 1 999,00

Liggeunderlag Astro NC REG

Ultralett og behagelig liggeunderlag, som sørger for at du alltid sover godt når du er ute på eventyr. Nemo Astro Regular har luftlommer som går i bredden i stedet for lengden, hvilket gjør underlaget mer komfortabelt og du unngår at sidene på liggeunderlaget folder seg rundt kroppen. I hodeenden finnes det også en ekstra forhøyning, dette for å forhindre at puten glir av midt på natten og for å gi ekstra komfort. Vekt: 580 g Størrelse: 183 x 51 cm Høyde: 8,9 cm Pakkstørrelse: 20 x 9 cm Temperatur: 2 °C til 7 °C
kr 1 199,00

Mat Cover LW

kr 499,00

AirSeat Blå 1

kr 459,00