ÅPNINGSTID 09-18.00
Close
Filters
Søk her

Helle

Sorter etter
Vis per side

Fjellkniven NC 1

Fjellkniven er en tradisjonell flerbruks belte kniv. Den har et polert laminert rustfritt stål blad er ment for å løse små og store hverdagslige knivoppgaver. Kniven har et behagelig grep som sikrer at hendene ikke sklir over bladet. Den leveres med en klassisk solid skinnslire.
kr 856,00

Besseggen

Besseggen er en kraftig arbeidskniv med bredt, trippellaminert blad i rustfritt stål. Stor og jevn kurve på eggen. Vakkert, bredt håndtak som gir stødig grep og god støtte. Solid lærhylster med festelapp til pommelen for å holde kniven på plass.
kr 840,00

Hellefisk

Tynt og stivt 12C27 rustfritt stål knivblad med skaft av kork som flyter når/hvis du mister kniven overbord. Også veier den mindre en 100g og kommer med slire av ekte lær.
kr 784,00

Eggen NC 1

Eggen er en av Helles mest brukte all-round frilufts kniver. Det er en solid jaktkniv med et drop-point blad av trippel laminert rustfritt stål. Bjørkeskaftet er formet for å gi fingrene beskyttelse under bruk. Kniven kjennes solid i hånden og er behagelig for både mellomstore og store never.
kr 778,00

Fiskekniv

Skaft i oljet bjørk, 11,5 cm og brunert stål. Blad i rustfritt ettlagsstål, 15,5 cm. Preget slire i ekte lær, meget godt egnet til filetering av fisk.
kr 618,00

Speider

Helle Speiderkniv Gutt, er den originale norske speiderkniven med lange tradisjoner, laget med sikkerhetsinnlegg i sliren og god fingerstopp for sikker bruk.
kr 444,00