.
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Exped

Sorter etter
Vis per side

Exped DownMat UL Winter LW Grey LW

Exped Downmat 7 LW en stor utgave av den populære lillebroren DownMat 7 M. Den er ekstra bred og ekstra lang noe som gjør den godt egnet for overnatting under åpen himmel eller for de som trenger et større liggeunderlag.
kr 2 699,00

Downmat UL 7M Grey M

Exped Downmat 7 LW en stor utgave av den populære lillebroren DownMat 7 M. Den er ekstra bred og ekstra lang noe som gjør den godt egnet for overnatting under åpen himmel eller for de som trenger et større liggeunderlag. Underlaget består av kanaler fylt med impregnert dun som sikrer lang levetid.
kr 2 399,00

Exped SynMat UL Winter LW Red 9LW

Lett og kompakt liggeunderlag fra Exped. SynMat har et syntetisk fyllmaterial som er festet på over- og undersiden i liggeunderlagets kanaler. Liggunderlaget er utstyrt med next-to-skin komfort og anti-glid GripSkin honeycomb-pattern belegg som gjør det komfortabelt mot huden og gjør at du ikke sklir av midt på natten.
kr 1 999,00

Exped SynMat UL LW Orange 7LW

Exped SynMat 7 M har samme komfort som den populære DownMat 7 M, men er litt mindre isolerende. SynMat har et syntetisk fyllmaterial som er festet på over- og undersiden i liggeunderlagets kanaler. Dette gir underlaget en god isolasjonsevne som varer lenge.
kr 1 899,00

Synmat UL Winter M Orange 183x52x9cm

Ultralett og kompakt liggunderlag fra Exped med optimal varme og komfort. SynMat har et syntetisk fyllmaterial som er festet på over- og undersiden i liggeunderlagets kanaler. Liggunderlaget er utstyrt med next-to-skin komfort og anti-glid GripSkin honeycomb-pattern belegg som gjør det komfortabelt mot huden og gjør at du ikke sklir av midt på natten.
kr 1 799,00

Exped SynMat UL M Orange 7M

Bestselgende EXPED liggeunderlag med svært god isolasjonsevne, egner seg til helårsbruk. Integrert pumpe, langsgående fiberfylte kanaler, svært god liggekomfort, robust og behagelig overflate
kr 1 699,00